Contactformulier

Locaties

Amsterdam IJburg

Cas Oorthuyskade 192

1087 BB Amsterdam

Hoorn

Drieboomlaan 164

1624 BR Hoorn

Veelgestelde vragen
Is deze begeleiding iets voor mij?

Soms is het moeilijk om in te schatten of een bepaalde begeleiding bij jou past. Juist daarom kun je je aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek. Je zet een afspraak in mijn agenda en ik bel je op het afgesproken tijdstip op. Je kunt je situatie aan mij voorleggen en kijken of er een klik is. Mochten we besluiten met elkaar verder te werken dan maken we op korte termijn een afspraak op de locatie van jouw voorkeur.

Is er een wachttijd?

Voor veel vrouwen is de stap om hulp in te schakelen best groot. Als je die stap eenmaal hebt genomen, vind ik het heel belangrijk dat je snel de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Ik houd dan ook altijd ruimte in mijn agenda voor nieuwe aanmeldingen.

Nadat je je hebt aangemeld neem ik zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

Krijg ik een vergoeding van mijn zorgverzekeraar?

De sessies die ik geef worden door veruit de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed. Dat hangt af van waar en hoe je verzekerd bent. Kijk even bij tarieven en vergoedingen voor meer informatie. Je kunt ook altijd het contactformulier invullen dan neem is z.s.m. contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Ik ben niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen zijn er andere opties?

Met online begeleiding is het ook mogelijk om vanuit je vertrouwde omgeving, het ziekenhuis of vanuit het buitenland geholpen te worden. Misschien ben je net bevallen, hoogzwanger, net je kindje verloren of om een andere reden niet in staat naar de praktijk te komen. Je kunt via (beeld)bellen toch de hulp krijgen die je nodig hebt.

Is beeldbellen net zo effectief als een afspraak in de praktijk?

Uit onderzoek blijkt dat beeldbellen net zo effectief is als een sessie in de praktijk. De mogelijkheid bestaat ook om online begeleiding af te wisselen met een bezoek aan de praktijk. We kijken samen naar wat het prettigste werkt.

Wordt mijn partner ook betrokken bij de begeleiding?

De mogelijkheid is er om samen te komen. Dat kan eenmalig zijn of een gezamelijk traject. Uit onderzoeken blijkt dat betrokkenheid en ondersteuning van een partner enorm bijdraagt aan je herstel. Dus ik raad het aan om ook je partner een keer mee te nemen.

Hoe zit het met privacy en veiligheid?

Ik voldoe met mijn praktijk aan alle eisen rondom de privacy wetgeving.

Hoe werkt de aanmeldprocedure?

Je kunt me bellen, mailen of een bericht sturen voor het maken van een eerste afspraak. Mocht je eerst, gratis en vrijblijvend kennis met me willen maken dan kun je hier een afspraak inplannen. Ik neem dan contact met je op op het afgesproken tijdstip. Als we besluiten om met elkaar een volgende afspraak te maken dan plannen we die op korte termijn in.

Inge Vogelaar MSc.

Gestalttherapeut

Oefentherapeut

Relatietherapeut

Miskraamcoach

Cas Oorthuyskade 192

1087 BB Amsterdam

Drieboomlaan 164

1624 BR Hoorn

06 50 96 94 22

KVK: 37152584

RBCZ: 901131R

KP: 59904545293

AGB-code praktijk: 07036100

AGB-code therapeut: 07999090

 

Pin It on Pinterest

Chat openen