Zwanger na verlies

Je bent weer zwanger! Het moment waar je naar hebt uitgekeken. Maar zwanger zijn na verlies kost veel energie. Je voelt je kwetsbaar. Jouw roze wolk dondert. Van een onbezorgde zwangerschap is geen sprake.  Blijdschap, angst, schuldgevoel, onrust, onzekerheid, vertrouwen. Een groot scala aan gevoelens kunnen voorkomen bij een zwangerschap na verlies. 

Je kan op sommige momenten voorzichtig blij zijn. Dan ineens voel je weer overspoeld met verdriet. Het eerdere verlies van je kindje is niet ineens opgelost. Daarnaast is er onzekerheid want je weet dat je met een nieuwe zwangerschap ook weer kans hebt dat het misgaat.  

Vaak is angst een overheersend gevoel bij een nieuwe zwangerschap. Angst hoort bij een zwangerschap na verlies. Hoe je met angst en soms zelfs paniekgevoel omgaat in deze spannende periode, kan ik je leren. Wil je je aanmelden voor een kortdurend behandeltraject of hier meer over weten? Vul dan het contactformulier in en ik neem snel contact met je op.

Voor wie?

 

Wie ben ik?

Naast mijn algemeen psychotherapeutische opleiding ben ik specifiek geschoold in het begeleiden van vrouwen en stellen na het verlies van een zwangerschap. 

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige. Ik verloor mijn eerste kindje na een zwangerschap van ruim 22 weken. De zwangerschap die daarop volgde, kostte mij veel energie door angst en onzekerheid. 

Open chat
1
Neem gerust contact op!
Welkom bij ingevogelaar.nl! Kan ik iets voor je betekenen? Neem gerust contact met me op.