Relatieproblemen na verlies

Het verlies van een kindje tijdens de zwangerschap is een stressvolle gebeurtenis. Dit ingrijpende verlies kan je dichter bij elkaar brengen maar helaas ook uit elkaar drijven. Rouwen is heel persoonlijk en iedereen doet dat op zijn eigen manier. Het is moeilijk als je als partners heel anders omgaat met hetzelfde verlies. De één wil praten, de ander wil afleiding. Jij loopt misschien wel over van emoties, terwijl je partner zijn gevoelens het liefst wegstopt. Begrijp jij niet hoe jouw partner omgaat met het verlies. Vraag je je af waarom je je partner moeilijk kan bereiken? Dreig je elkaar uit het oog te verliezen? Of merk je dat rouwen jullie zoveel energie kost dat alle andere aspecten van jullie relatie ondergesneeuwd raken?

Vraagt deze negatieve spiraal te veel van jullie? Wil je het rouwproces van je partner beter leren begrijpen? Ben je op zoek naar een manier waarop je de ander kunt troosten zodat jullie je weer veilig en vertrouwd voelen bij elkaar na het verlies van jullie kindje? Kortom merk je dat jullie het verlies heel verschillend beleven en zorgt dat voor spanningen in je relatie?

Dan kunnen jullie samen bij mij terecht. Als EFT relatietherapeut begeleid ik stellen die elkaar zijn kwijtgeraakt in de periode dat zwanger zijn en ouders worden niet zo gaat als gehoopt.

Voor aanmelden, meer informatie en/of vragen kunnen jullie via onderstaande knop het formulier invullen. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Voor wie?

In mijn praktijk zie ik stellen die tijdens de zwangerschap of in de eerste jaren van het ouderschap tegen problemen in hun relatie aanlopen.

Is er bij jullie sprake van verslavingen en/of huiselijk geweld. Dan adviseer ik om daarvoor gespecialiseerde hulp te zoeken. Neem in dat geval contact op met Veilig thuis, je huisarts of een andere vertrouwenspersoon. Zij kunnen het beste beoordelen wat in jullie situatie de juiste zorg is.

Wie ben ik?

De afgelopen 20 jaar heb ik veel ervaring opgebouwd in het werken met vrouwen tijdens zwangerschap en moeder worden. Vooral als deze periode niet gaat zoals verwacht en gehoopt. Daarbij hoort ook het verlies van een kindje tijdens de zwangerschap. Ik ben specifiek opgeleid in het begeleiden van vrouwen en stellen na zwangerschapsverlies. Omdat ik merkte dat nare ervaringen in deze bijzondere en heftige periode enorme impact hadden op de partnerrelatie ben ik in 2016 de opleiding tot EFT relatietherapeut gaan volgen.

Naast professional ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik verloor 2 kindjes. Tijdens mijn eerste zwangerschap verloor ik mijn kindje na ruim 5 maanden. Mijn derde zwangerschap eindigde na 9 weken. 

EFT relatietherapie
Open chat
1
Neem gerust contact op!
Welkom bij ingevogelaar.nl! Kan ik iets voor je betekenen? Neem gerust contact met me op.