EFT relatietherapie

Relatietherapie na zwangerschapsverlies

Het overlijden van jullie baby tijdens de zwangerschap of vlak na de geboorte heeft een grote impact op je relatie. De kans is groot dat jullie met dit enorme verlies heel verschillend omgaan.

Relatietherapie voor stellen met jonge kinderen

Steeds meer jonge ouders hebben na de geboorte van hun kind stress over hun relatie. Zowel vaders als moeders zijn op zoek naar een goede balans tussen werk en prive. 

Wat is EFT relatietherapie

EFT (emotionally focused therapy) is een relatietherapie ontwikkeld door dr. Sue Johnson. De methode is ruim onderzocht en heeft een bewezen positief effect op de partnerrelatie.

De basis van de methode zijn emoties en hechting. Onze eigen hechting speelt een rol in hoe we onze eigen relatie en het ouderschap invullen. In EFT gebruiken we emoties om elkaar te begrijpen.  

Het krijgen van een kind en het vormen van een gezin is een heftige en bijzondere periode van je leven. Behalve partners zijn jullie nu ook ouders en dat kan je relatie behoorlijk onder druk zetten.

Met dit succesvolle programma kan je in 7 gesprekken weer bouwen aan een hechte en veilige relatie. Laat als ouders zien dat jullie de verbinding weer kunnen herstellen als het moeilijk is geweest.

 

Open chat
1
Neem gerust contact op!
Welkom bij ingevogelaar.nl! Kan ik iets voor je betekenen? Neem gerust contact met me op.