Bevalcursus in één avond

Ben jij zwanger en op zoek naar een complete, kortdurende, intensieve cursus? 

Voor wie?

  • Voor iedere zwangere vanaf 20 weken.
  • Voor vrouwen met lichamelijke klachten
  • Voor vrouwen met angst en stress klachten
  • Voor vrouwen die een keizersnede krijgen (aangepaste versie)
  • Voor vrouwen die behoefte hebben aan een korte maar intensieve cursus.
  • Voor vrouwen die zich goed willen voorbereiden. Ook op de periode na de bevalling.

Toch meer tijd nodig?

De meeste vrouwen hebben aan deze cursus genoeg. Je krijgt oefeningen, praktische tips en waardevolle informatie. Mocht je desondanks toch meer tijd nodig hebben om je voor te bereiden op je aanstaande bevalling, dan is dat altijd mogelijk. Ik geef psychologische begeleiding aan vrouwen die angstig zijn tijdens de zwangerschap of die om wat voor reden dan ook geen roze wolk ervaren. 

Wie ben ik?

Jarenlang gaf ik zwangerschapsbegeleiding volgend de methode Mensendieck individueel en in groepen. Op dit moment doe ik dat voornamelijk 1 op 1. Mijn specialisatie is het begeleiden van vrouwen waarbij zwanger zijn en het moederschap anders gaat dan gehoopt. Zowel op lichamelijk als op psychisch vlak.

Als oefentherapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van bekkenbodemproblematiek, hyperventilatie, angst en spanningsklachten. Als Gestalttherapeut werk ik vooral met vrouwen die geen roze wolk ervaren, na zwangerschapsverlies of met stellen die relatieproblemen hebben na de geboorte van hun kind. Kortom, ook als  er hobbels en donderwolken zijn op jouw weg naar het moederschap kan je voor zwangerschapsbegeleiding bij mij terecht.   

Open chat
1
Neem gerust contact op!
Welkom bij ingevogelaar.nl! Kan ik iets voor je betekenen? Neem gerust contact met me op.