Babyverlies

Individuele begeleiding na het verlies van je kindje tijdens je zwangerschap of rondom de geboorte

Kwaliteit en deskundigheid

Als therapeut (MSc.) heb ik ruime ervaring en voldoe ik aan de kwaliteitseisen.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Begeleiding wordt deels vergoed vanuit jouw aanvullende verzekering.

Begeleiding op maat

Ik kijk samen met jou naar wat jij nodig hebt en stem daar mijn behandeling op af: 100% maatwerk!

Ik ken het verdriet!

De kennis vanuit mijn professionele achtergrond én mijn persoonlijke ervaring zet ik graag in om jou te helpen.

Herken je dit?
E

Vrienden en familie hoe lief ook, zeggen vaak net de verkeerde dingen. Uit de kwetsende opmerkingen en goedbedoelde adviezen blijkt dat ze niet weten hoe je je écht voelt. 

E

Je voelt je onbegrepen, vermoeid en piekert veel. Alle intense gevoelens en eindeloze gedachten die je hebt, kosten je bergen met energie.

E

Je niet meer kunt genieten van dingen waar je voorheen veel plezier in had. Je herkent jezelf soms niet meer.

E

Je niet weet hoe en óf je ooit weer gelukkig kunt worden. De toekomst zie je voor je als een gigantische berg. Je vraagt je af of je kracht, energie en vertrouwen genoeg hebt om die hoogte te beklimmen. 

E

Er een wervelstorm aan emoties op je af gekomen is. Het ene moment voel je je best goed. Het andere moment word je plotseling overvallen door tranen en verdriet. 

E

Het verdriet en de rouw om het verlies van je baby raakt alle aspecten van je leven. Je voelt je kapitein op een stuurloos schip, alsof je de controle volledig kwijt bent. Het is beangstigend om je zo machteloos te voelen.

Hoe zou het voor je zijn als…

Je leert omgaan met allerlei gevoelens en emoties zonder dat ze je blijven overspoelen.

Het contact met je vrienden en familie verbetert waardoor je ze weer graag ziet omdat je elkaar beter begrijpt.

De relatie tussen jou en je partner is verdiept. Je weet wat de ander nodig heeft. Rust en vertrouwen tussen jullie keert weer terug.

Je weet hoe rouwen na het verlies van je baby werkt. 

Bij het babyverlies begeleidingstraject krijg je…

1 op 1 begeleiding in mijn praktijk of via beeldbellen

verdiepende opdrachten en adviezen

gedurende het traject mag je me mailen of appen als je vast loopt

vergoeding door jouw zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering

geen standaard programma maar een traject op maat

Inge Vogelaar
Het verlies zal een tijdlang je leven bepalen  

Net als jij weet ik hoe het is om een kindje te verliezen tijdens de zwangerschap. Ik verloor mij dochtertje Mijs na ruim 5 maanden zwangerschap. Deze ervaring was zó onwerkelijk, als een slechte droom. Ik was overweldigd door de heftigheid van mijn gevoelens en intens verdrietig.

Het verbaasde me hoe weinig gespecialiseerde hulp en kennis er bestond voor ouders die een baby verloren. De aandacht en zorg voor zwangere vrouwen is groot. Maar als je je baby plotseling verliest, is er weinig professionele hulp waar je op kunt terug vallen.

Dat moet én kan anders! Ik specialiseerde me in het begeleiden van vrouwen en hun partner na het verlies van hun baby tijdens de zwangerschap of rondom de bevalling. Nu ondersteun ik hen op een manier zoals ik die destijds zelf graag had gehad.

Aan het einde van dit traject

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Je hoeft dit écht niet alleen te doen. Het is helemaal niet vreemd om bij zo’n heftige gebeurtenis hulp te vragen. 

Wil jij vrijblijvend kennismaken?

Misschien vraag je je af of babyverliesbegeleiding iets voor jou is of wil je jouw situatie het liefst eerst aan mij voorleggen. Dat begrijp ik heel goed. Daarom bied ik altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Tijdens dit telefonische consult van ongeveer 30 minuten, denk ik met je mee en kijk of ik iets voor je kan betekenen. Als er een klik is en we besluiten te starten, maken we op korte termijn een volgende afspraak.

Het is heel eenvoudig! Met één druk op onderstaande knop plan jij binnen 1 minuut een afspraak in, in mijn agenda. Vervolgens neem ik op de afgesproken dag en tijd contact met jou op.

aanbod Inge Vogelaar

€560,-

Begeleiding bij babyverlies

Traject van 6 sessies

(6 x 60 minuten)

Meld je nu aan voor een traject van 6 sessies babyverliesbegeleiding. Je investering bedraagt €560,- inclusief BTW. Een deel van deze kosten kun je declareren bij je zorgverzekeraar, mits je een aanvullende verzekering hebt.

Een afspraak in de avond is mogelijk. De kosten van het traject in de avonduren bedraagt €635,- inclusief BTW.

Als je gedurende dit traject vragen hebt of je voelt je verdrietig, angstig of onzeker, dan mag je me altijd een berichtje sturen. Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden.

“Na een hele verdrietige periode heb ik de afspraken bij Inge als heel fijn, vrij en persoonlijk ervaren. Ik kreeg begrip en ondersteuning waardoor ook weer inzicht en vertrouwen. Ik ben er dankzij de afspraken stabieler en sterker uit gekomen, dus kan dit zeker aanraden.”

Melanie Bovenkerk

moeder Aiden*

“Door de gesprekken met Inge ben ik in gaan zien dat mijn verdriet er mocht zijn, heb ik meer mijn gevoel durven delen en heb ik mijzelf weer meer terug gevonden. Inge heeft een fijne warme, open houding waardoor het makkelijk is om met haar te praten. Doordat ze ook haar eigen ervaring deelt, voelde ik me minder alleen in het verdriet en gemis. De mogelijkheid van partnergesprekken was erg prettig, deze hebben ervoor gezorgd dat mijn vriend en ik elkaar weer beter gingen begrijpen.”

Yolanda de Boer

na het verlies van haar tweeling

Inge heeft mij en mijn partner ontzettend goed geholpen in het verwerkingsproces van het verliezen van ons kindje. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en ik wist dat mijn verhaal veilig zou zijn. Het was zo waardevol om met haar te kunnen praten, zonder het gevoel te hebben dat ik mijn woorden en gevoel moet filteren. Inge luistert, denkt mee, oordeelt niet en begrijpt.”

Serina

na het verlies van haar baby

Veelgestelde vragen
Heb ik recht op vergoeding?

Vanuit de aanvullende verzekering wordt vaak ongeveer de helft van de kosten vergoed. Kijk hier om te zien hoe jij het hebt geregeld in jouw polis. 

Is het onduidelijk voor je? Check het bij jouw zorgverzekeraar of neem contact met mij op!

Wordt jouw begeleiding weleens vergoed door werkgevers?

In veel gevallen zijn werkgevers of uitkerende instanties bereid de kosten voor mijn behandelingen te vergoeden.

Zij doen dat:

  • vanuit een persoonlijk ontwikkelingsbudget of opleidingsbudget.
  • preventief, om te voorkomen dat je ziek wordt.
  • omdat de behandeling kan helpen om ziekteverzuim te verkorten.

Vraag deze opties na bij jouw werkgever of leidinggevende.

Ik woon niet in de buurt is dat een probleem?

Mijn praktijk is gevestigd in Amsterdam. Woon je ver weg of ben je om een andere reden niet in staat om naar de praktijk te komen dan behoort beeldbellen tot de mogelijkheden. Ik begeleid vrouwen uit binnen en buitenland. Mijn ervaring is dat videobellen net zo goed werkt.

Meld je aan voor begeleiding na babyverlies!

Therapie en coaching na babyverlies

Inge Vogelaar MSc.

06 50 96 94 22

Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Contact

info@ingevogelaar.nl

Kennismakingsgesprek

Cas Oorthuyskade 192

1087 BB Amsterdam

Woon je niet in de buurt? Begeleiding via beeldbellen is mogelijk.

Pin It on Pinterest